harardittlivmy

#sägdethögt

Publicerad 2011-12-06 01:27:24 i Allmänt,

Efter inspiration från en hemskt video på youtube om en pojke som blir mobbad hade jag, Frida och Hanna en diskussion om att vi uppskattar folk i vår omgivning alldeles för lite. Man borde bli bättre på att ge människor, kända som okända, komplimanger eller bara visa sin uppskattning. Det kostar ingenting för den som ger, men det är så värdefullt för den som får ta emot.

För att försöka uppmuntra ett sådant beteende startade vi en hashtag (#) på Twitter där vi hoppas att folk ska börja uppskatta och ge varandra komplimanger "högt".

Vi vill att man ska våga säga alla fina saker som vi tänker om andra människor. Genom att använda #sägdethögt vill vi uppmuntra detta och hoppas att det kan glädja några fler själar. För visst är det väl så, att man alltid mår bättre själv om man lyckats få någon annan att bli glad!

Så nu mina vänner hoppas jag att alla hakar på för att göra omgivningen lite gladare, och hjälpa andra att uppskatta sig själva genom att öppet visa sin uppskattning för dem!
Oavsett om du gör det på Twitter eller inte, säg det högt!

[MyFransson]

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

My Fransson

Tjejen med hjärtat i Järvsö, lägenhet i Sundsvall och sambo i Hudiksvall. Har som mål att bli bra på kommunikation och PR. Brinner för bygdegårdar och framförallt den i Skålbo.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela