harardittlivmy

Ny vecka, nya uppsatsmöjligheter

Publicerad 2012-11-26 12:38:52 i Allmänt,

Efter 22 timmars jobb på Conkan, lite sömn, promenad och kvalitetshäng med Emma & Dustin samt fönsterinsättning på bygdegården är den här helgen över, och en ny arbets/uppsatsvecka är igång. Vi (jag&min partner) började båda med att försova oss. Skillnaden var att hon hann med sitt tåg och inte jag. Dagens arbete skjuts fram några timmar och jag får mer tid med böckerna och alla teorier. Jippie!
 
Förutom att bara skriva uppsatsden här veckan tänkte jag försöka hinna med ett besök till valfri frisör, en timme hos massören och förhoppningsvis köpa en och annan julklapp. Vore hemskt mysigt kan man tycka. Kanske till och med att man hinner med att plocka fram julen här hemma i Hudik. Vem vet?
 
På promenad genom stan (eller ja, byn) med Emma & Dustin.
 
 

När pojkvännen är borta...

Publicerad 2012-11-22 23:34:27 i

...dansar flickvännen på bordet. Eller ja, ligger i soffan, tittar på film och käkar matlåda och glass till middag. Nästan samma! Han är i Stockholm och kikar på Svensk Husmaffia medan hon skriver uppsats och bosätter sig i storsoffan. Vilken rolig tjej han verkar ha, den där Perra.

Imorgon är det fredag, vilket betyder att det är dags för lite jobb. Men först! Mer uppsatsjobb. Man kan ju inte bara ha roligt liksom. Låter som en bra dag. Lite sömn på det, så sk vi nog se att allt blir bra.

Hörs då!

Extraliv och kärlek

Publicerad 2012-11-20 21:16:20 i

Sitter på tåget på väg hem till Hudik och mannen för att ladda batterierna och samla extraliv. Idag var en sån där dag som kostat mer energi än nödvändigt, en dag som gått upp och ner likt en enda stor bergochdalbana. Ungefär så.

Days like these - you gotta lov'em all (!)

Publicerad 2012-11-15 18:06:37 i

Man bara måste älska dagar som denna! Börjar med en sån där idyllisk morgonpromenad i solsken bland frostklädda gator. Käkar frukost framför TV:n, lunchar med mannen, strosar på stan med kompanjonen, tar mig igenom handledningen (del 2) tillsammans med kompanjonen (med bravur!) och lägger sedan upp en plan för det kommande arbetet med uppsatsen, samt smider planer för en storslagen helg. Nu sitter jag på bussen hem till mannen och läser litteratur med ett barnsligt stort leende. För jag har hittills haft en helt jävla underbar dag, och den lär knappast bli sämre. Det är när man har dagar som dessa, som man bara älskar livet och allt som hör därtill.

- Klad katt

Ingen bra kombo

Publicerad 2012-11-14 00:35:14 i

Det här med min framförhållning tillsammans med tvättstugans begränsade tider är ingen bra kombo för mig. Närmsta tvättid som "passar" är klockan 05.00 onsdag morgon, alltså om 4,5 timmar. Lyckan.

Något som är desto bättre är att familjen Fransson har fått en ny medlem. Hennes namn är Coco och hon är en busig liten tjej på 10 månader. Alltså mamma&pappas nya bäbis. Jag är inte längre minstingen i familjen (hur det nu ska gå?!) Välkommen lilltejen. Hoppas du kommer trivas i vår knäppa men ack så varma familj!



Tentaångest delux

Publicerad 2012-11-09 11:35:09 i

Timmar kvar till tentan. Ångesten kryper inpå, samtidigt som känslan av uppgivenhet infinner sig.

För att citera Christina om känslan inför tentan - "Hjärnan kan jämföras med ett vattenglas som är fyllt till bredden. Det svåra är att balansera glaset hela vägen till tentasalen utan att spilla nånting på vägen". Bra beskrivet. Lite finare än den beskrivande frasen "korvstoppning" dessutom.

Det jobbigaste vore dock om jag inte får skriva tentan idag, då jag klantigt nog glömt att anmäla mig till den. Det kommer säkert sluta bra. Men risken finns att jag inte får göra den - och måste skjuta upp det minst tre veckor till. Vore jobbigt, nå så djävulskt!

Nu är det dags för lite käk innan vandringen mot tentasalen och det fyllda vattenglaset börjar. Önska mä lycka till fö fan!

•••

Publicerad 2012-11-07 10:35:55 i

Hej. Nu är jag tillbaka igen. Efter en helg fylld med jobb, barnkalas, vinterdäcksbyte osv. Veckan började med tenta plugg och opponerings-förberedelser. Igår låg jag däckad i huvudvärk fram till klockan 16 (Förutom mellan 8-10 när lärarna sågade sönder vår uppsatsidé). Därefter försökte jag plugga tillsammans med Chris & Fruttis. Gick väl sådär. Inte mycket som går in i den här lillhjärnan just nu.

Idag fyller världens bästa pappa år. Hela 54 år. Gullgubben :)

Kökstaxar och inkokta päron

Publicerad 2012-11-01 00:05:37 i

Igår jobbade jag och Chris med PM:et i några timmar, innan vi lånade Roberts bil och drog till Birsta på kvällskvisten för att gå på IKEA och spendera några slantar samt köpa mat och pepparkaksdeg på valfri affär. Vi styrde sedan kosan hemåt och slog oss ned för att kolla på första Harry Potter filmen (detta för att bli inspirerade av deras läsande i stora och tjocka böcker). Jag fick också för mig att testa att göra glögginkokta päron, bara sådär.

Idag har vi arbetat vidare med PM:et och sen storstädat samt bjudit vännerna på fika. Kvällen avslutades med en urspårad konversation om "kökstaxar" som förvaras i Pokémonbollar, fungerar som hårklippnings sax och töms på hår genom att hosta upp hårbollar. Med kramp i magen och tårar i ögonen vinkade jag av vännerna för att sen slänga ikull sig i säng'n! Lite så har jag haft'et! Nu vet ni. Hörs hej!

Om

Min profilbild

My Fransson

Tjejen med hjärtat i Järvsö, lägenhet i Sundsvall och sambo i Hudiksvall. Har som mål att bli bra på kommunikation och PR. Brinner för bygdegårdar och framförallt den i Skålbo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela