harardittlivmy

Söndagsångest

Publicerad 2011-10-30 21:24:50 i Allmänt,

För ca två timmar sedan, innan jag startade min resa mot Sundsvall hånade jag pojkvännen och Johan för att de hade sån hemsk söndagsångest. "Äh det är bara för mesar" sa jag stolt och satte mig i bilen. Väl framme inser jag att det är ett faktum. Ångesten har drabbat även mig. Så nu ligger jag här, ensam i lägenheten, under täcket med pappas tjocktröja och ett par förstora raggsockor. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få vara hemma i Hudik tillsammans med Perra och Johan, dela ångesten med dem. Eller ja helst skulle jag slippa den överhuvudtaget, men lite sällskap vore inte helt fel så här på kvällskvisten.

Helgen har för övrigt varit väldigt trevlig. Kort sammanfattat: en grym inflyttningsfest hos Jennie&Chris, jobb på Condis, nykter på krogen, konstiga kommentarer från fullt folk och ännu mer jobb. Men INGEN lillebror! En sån där bra helg, därav ångesten. Jag vill liksom inte att den ska ta slut.

Nu ska jag halsa julmust tills jag däckar i sängen. Då vet ni. Hörs!
[MyFransson]

te&bulle

Publicerad 2011-10-26 15:21:38 i Allmänt,

Jag är hemma hos Evelina . På andra sidan väggen . Vi planerade att plugga , men det blev inte så mycket av med det . Nu ska vi dricka te och lyssna på Lars Winnerbäck istället .

Inte har det kommit någon lillebror än heller . Jag känner mig så himlans otålig ! Hoppas han kommer så jag får träffa honom i helgen . Det vore väl himla fint . Eller om han kommer idag så han och min kusin Anton får fylla år på samma dag . Det vore också fint . Eller ja , han får komma när han vill egentligen .

På fredag vankas det inflyttningsfest hos Chris&Jennie . Jag, Eve & Frida planerar den finaste presenten någonsin . 

Nu ska Eve bjuda på bullar också , som hon påstår sig själv ha bakat . Men jag såg mig skymta en köpepåse . Vilken liten mytare hon är , den rackaren !


[MyFransson]

ensam är stark

Publicerad 2011-10-24 18:18:56 i Allmänt,

sitter ensam i lägenheten och titta på Tv . Känner mig faktiskt väldigt ensam också . Förra veckan och helgen har varit så fullsatt att jag nästan glömt bort hur det känns att vara ensam . Det är på något sätt lite skönt , men mest tråkigt . Det här är det värsta med att inte längre bo med sin sambo .

Idag ska lillebror anlända till världen . Eller ja idag är det utsatt datum . Jag hoppas han tänker komma snart . Han är så efterlänntad den lilla kraken .

Förutom att grannen spelar hög musik och jag längtar efter pojkvän, brorsöner och familjen över huvudtaget är det bra. Skolan rullar på och samtidigt som jag har en del andra spännande sidoprojekt på gång . Jag väntar på besked från företaget jag sökt praktik på och försöker komma igång med träningen på riktigt . En del saker är jobbigare än andra , men man ska inte klaga har jag hört .


Fasters gounge ! och snart kommer hans efterlängtade kusin till världen . Kom nu lillebror !

[MyFransson]

dagar och kvällar vi minns

Publicerad 2011-10-17 22:51:35 i Allmänt,

i lördags hade vi en mor-och-dotter-dag.
idag har vi en storebror-och-lillasyster-kväll.
jag har en fin familj som jag tycker om, väldigt mycket. sitter i storebrors husvagn i Vallentuna. det är mysigt här, trots att jag är väldigt skeptisk mot husvagnar och allt vad de innebär. nu ska vi sova, för imorgon är det dags för tentaplugg med Chris, men först ska jag ut på äventyr och försöka navigera mig i denna stad.

imorgon byter jag hem. då checkar jag in hos Stina&Vibban. vart vet jag inte. det enda jag vet är att det kommer bli skoj att träffa dem igen. imoronkanske det blir en gamla-klasskompisar-träffas-igen-kväll.

PS. Lilla Al Fadji (ellerhur han nu stavas) är en riktigt dryg karaktär!
[MyFransson]

krokodiil

Publicerad 2011-10-14 12:56:11 i Allmänt,

jag har köpt fina plåster .
det är bra att ha vid mindre olyckor , som när man tappar ljuslyktor i handfatet .
nu ska jag kila iväg på min andra föreläsning för dagen . hörs hej !
[MyFransson]

tröttmössan

Publicerad 2011-10-13 09:46:11 i Allmänt,

jag är trött och ganska opepp på att plugga idag . håller på och försöker puscha mig själv . funderar på i att strunta i att plugga helt fram tills efter lunch när jag och Frida ska ner på skolan . bättre att satsa hårt då . Ja så får det bli .

nu ska jag äta ägg- och grötfrukost och titta på tv . starta upp dagen ganska lugnt för att sen ta till det hårdare artilleriet som kaffe och promenad i kylan .

hörs då !
[MyFransson]

min nya lägenhet

Publicerad 2011-10-10 11:34:22 i Allmänt,

Väcktes av att de ringde från en golvfirma . De tänkte visst komma och laga hålet i mitt golv (ÄNTLIGEN) ! En bra start på den nya veckan . 
 
Fredagens myskväll slutade med att jag hamnade på Allstar med ett gäng glada GDKare och dansade till konstig musik och drack öl . Efterfesten efter det var bland de bästa , där bjöds det på lyxiga mackor , glass , saft och limpor (som vi åt i äkta Pippi/Ronja Rövardotter stil) . Dessutom var balkongen större än hela lägenheten . Sjukt nice !

På lördagmorgon åt jag glass och "slö-tittade" på Pulp Fiction innan jag , Evelina och Johanna åkte för att se Strand spela mot Sund . En mysig men blåsig eftermiddag med medtaget kaffe och suklad . Efter en middag på Allstar med Per bjöds det på hemmafest hos hans vän Lars . Mitt lag vann musiquizet och vi drack champagne innan vi åkte hem till Oscarsgatan och sov .

Söndag , vanligen den sämsta dagen , men inte den här gången . Vi tillbringade eftermiddagen på Birsta . Per köpte finkläder (jag fick honom att välja fluga istället för slips!) och jag köpte lite smått och gott till lägenheten . Sen hjälpe han mig att borra och skruva . Så nu är lägenheten i fint skick . Förhoppningsvis kommer den bli ännu finare med nymålade väggar i det "stora" rummet och utan hål i golvet .



Hej då hålet !



Hejdå fula hatthyllan !



Hej hyllor ! Hej förvarning !



Hej känslan av större kök !

Nu ska jag laga mig lite lunch innan det är dags för föreläsning .

[MyFransson]

romantiska höst

Publicerad 2011-10-07 17:37:16 i Allmänt,

Efter dagens föreläsning tänkte jag och Chris plugga . Det gick inte så bra . Vi gick ner på stan istället och jag fick Chris att bryta sitt köpstopp (som hon satte igår) . Det kändes som att jag handlade tusen saker , men när jag kom hem hittade jag bara ett par byxor , en mascara och en tavla i kassen . Dock allt till ett pris av strax över 500 lappen .

Nu väntar jag på att Chris ska komma hit och äta tacos och dricka vin med mig . Mysigt .

Vi pratade om hur mysig och romantisk hösten kan vara idag . Så för att göra det ännu mer romantiskt har jag tänt en massa ljus i hela lägenheten och annan mysbelysning . Nu återstår bara en sak innan jag ska sätta igång med käket , att betala räkningen .



(fast idag har jag sånt där sött cocker spaniel hår som Jennie skulle ha sagt)

[MyFransson]

sparkar löv

Publicerad 2011-10-04 19:59:53 i Allmänt,

Fredagens presentation gick tydligen över all förvnäntan och likaså tentan (om man ser till resultatet som kom redan i fredags). Vad fan hände säger jag ?! Skönt dock att kursen är över och att den gick riktigt bra . Nu ser jag fram emot en rolig kurs med riktigt bra lärare och intressanta föreläsningar samt ett spännande case .

I helgen har jag jobbat . På mitt kära Condis . Det var skoj och fartfyllt . Söndagen avslutades med personal Afterwork och en massa trevligt prat med kollegorna . Gårdagen blev dessvärre väldigt tung . Huvudet värkte och illamåendet tycktes tränga på hela tiden . Jag plågade mig genom två och en halv timmars bussresa , samt en två timmars föreläsning . Sen avslutade jag dagen i sängen med fyra filmer och en massa timmars sömn . Den här dagen har varit betydligt bättre . Sitter nu hemma i Hudik . Per är på träning och jag har bäddat ner mig i soffan . Myskväll står på schemat . Eftersom helgen inte bjöd på speciellt mycket kvalitetstid , så gör vi någonting åt detta ikväll . 

Imorgon tänkte jag gå ut på stan och sparka i de gula och fallna löven och kanske hitta ett mysigt fik att plugga lite på innan det är dags för en tur upp till Sundsvall och föreläsning .

Alldeles snart börjar Outsiders på femman igen , ett program som påminner mycket om gymnasietiden och min och Linas första lägenhet . Måste kolla på det bara för att . Skulle helst haft lite vitchoklad från Lidel eller chokladpudding till , för att verkligen få in känslan av hur det var "back in the days" .

Pratade nyss med lillasyster . Det var fint att höra hennes röst igen ♥
[MyFransson]

Om

Min profilbild

My Fransson

Tjejen med hjärtat i Järvsö, lägenhet i Sundsvall och sambo i Hudiksvall. Har som mål att bli bra på kommunikation och PR. Brinner för bygdegårdar och framförallt den i Skålbo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela