harardittlivmy

stress&press

Publicerad 2011-09-28 23:59:02 i Allmänt,

Har under de tre senaste dagarna levt på skolan . Nästan i alla fall . Idag lämnades rapporten in och imorgon tänker jag unna mig en skön sovmorgon . Sen ska jag städa , lära mig fredagens presentation ,handla , baka kaka , gå på GDK:s vernissage och bjuda min fina grupp på mys/pluggkväll .

Efter nästan åtta timma på skolan med tonvis av stress och press begav jag ner på stan för att tröstshoppa . Köpte mig en massa stickat i form av tröjor , vantar och halsdukar . Sen bjöds det på korvgrillning på Oscarsgatan med en massa fina klasskompisar . Därefter gjorde jag en snabbvisit hos Kimmen och tittade på One Three Hill i hennes säng och målade naglarna med ett nagelack som hon visst skulle ge bort i present (Ooops !), det var mysigt !

[MyFransson]

Google Docs

Publicerad 2011-09-26 14:10:15 i Allmänt,

Har precis upptäckt ett alldeles fenomenalt verktyg när man ska skriva grupparbeten . Det bästa är inte att alla gruppmedlemmar kan skriva samtidigt , se vad alla skriver och använda chatten för att kommunicera kring uppgiften . Det allra bästa är rättstavningsförslagen . Några exempel är att programmet istället för ordet nackdelen ville skriva Nicelodeon , foursquare istället för forskare och välling istället för walkning . Det här är underhållning på hög nivå . Nästan lika roligt som att skriva "Gabby babby boo" i Google Translate och spela upp det . Lättroad ? Nä inte jag inte !
[MyFransson]

tentaångest är inget för mig , eller nå

Publicerad 2011-09-23 00:10:29 i Allmänt,

Om nio timmar är det dags att sätta tänderna i terminens första tenta i kursen Kommunikation och ledarskap . Hur det känns ? Jag vet faktiskt inte riktigt . Jag är dock fortfarande vid gott mod och hoppas på att det kommer gå bra .

Hade tänkt plugga idag , men jag ändrade mig och tittade på film med regnet smattrande mot fönstren , stressade till IKEA för att köpa ett bord (att kunna sitta vid imorgon under tentan) , gymmade med Chris och käkade chokladmuffins med Malin istället . En mysig uppladdning inför den stundande tentan . Min hjärna är redan fullproppad med en massa texter och kunskap . Förhoppningsvis lyckas jag få ner det på papper imorgon också . Det återstår att se . 

Nu ska jag försöka få några timmars sömn och vila hjärnan innan den ska jobba stenhårt imorgon .
Whish me luck , eller nå !

[MyFransson]

rosett och annat sött

Publicerad 2011-09-21 13:27:39 i Allmänt,

Känner mig söt med katzetröja och rosett i håret idag . Sitter på skolan och pluggar med Chris , det går sådär men vi är glada ändå ! Snart ska jag göra en intervju med en chef från ett företag nånstans i Sverige . Spännande !
[MyFransson]

Charlie Ivar Fransson

Publicerad 2011-09-20 16:19:11 i Allmänt,

Söndagen var fin . Riktgt fint dop och en mysig mottagning . (Nog för att jag visste om att jag är blödig , men att jag skulle börja gråta så fort familjen började tåga in genom kyrkan var väl kanske lite väl blödigt . Men det hjälps inte) . Charlie må ha en blödig faster , men då har jag den finaste brorsonen också !

Efter en heldag i Bergby med familj och släkt begav vi oss hem till Hudik , myste ner oss framför tvn och njöt av de få timmarna som var kvar av helgen . Måndagen började i bilen med Eve och avslutades med middag hos Eve . Därimellan arbetade jag och min grupp med vår rapport , handlade med Lisa , och försökte plugga . En ganska lugn dag . Passande !

Idag däremot känns allt annat än lugnt passande . Har försökt hitta nån form av ro till att plugga , men jag har en tendens att hitta på en massa andra saker att göra . Jag borde gå ut och ta lite luft för att orka resten av kvällen , men då känner jag mig helt plötsligt för trött och slö . Antar att det är förskylningen som spelar mig ett spratt ! Curs you stupid förkylning .

Nu ska jag i alla fall försöka läsa ett eller två kapitel till innan jag får anse mig vara nöjd !


Pappa Hans , Mamma Malin , Charlie , Gudmor Frida och Gudfar Jim

[MyFransson]

tjo&tjim

Publicerad 2011-09-17 20:34:05 i Allmänt,

Har huset fullt av en massa grabbar som sitter i köket , tjoar och dricker öl . Själv sitter jag och tittar på fångarna på fortet , käkar grönsaker med dipp och myser . Småsneglar på bunten med artiklar som egentligen borde läsas , men skjuter upp det tills imorgon . Jag har ju faktiskt en bilfärd ner till Gävle att utnyttja . Ja så får det bli ! Har en nästan lite för mysig lördag , som jag inte vill ska ta slut på många timmar .

[MyFransson]

Fridas dag

Publicerad 2011-09-15 22:14:24 i Allmänt,

Har haft en riktigt bra dag . Först plugg på skolan med Chris , matlagning och fint samtal med Hännie i telefon , innan det var dags för födelsedagsfika hos fina Frida som idag fyller 20 år . Hon hade dagen till ära bakat dagiståra ( ! ) , cupcakes och cheescake . Riktigt gött och mysigt .

Mår dock som en kratta nu , dels på grund av överkonsumtion av socker/kaffe men mesta dels för att jag har en förkylning som envisas med att ta över min kropp . Ser nu fram emot en lugn helg med bara en massa mys (och plugg) och få avsluta med Charlies dop .

Har nu bäddat ner mig i sängen , svept en c-vitaminsbrustablett och ska nu sova många timmar . Måste.bli.frisk!
Godnatt!

[MyFransson]

To day is the day

Publicerad 2011-09-14 00:14:33 i Allmänt,

Efter sex timmar på skolan , ytterligare någon timmes plugg hemma , städning och möblering av lägenheten (IGEN) , en spontantripp till IKEA och middag med Ägnees tänker jag bädda ner mig och sova gott som tusan ! En heldag på skolan väntar imorgon . Jag är fortfarande vid gott mod angående kursen . Det blir nog bra tillslut !

[MyFransson]

Välkommen mitt nya liv

Publicerad 2011-09-13 08:06:48 i Allmänt,

Nog för att nollningen har varit fantastiskt kul , så är det skönt att det är över nu . Jag välkomnar med öppna armar ett liv med rutiner , mycket mindre alkohol och träning . Bättre kost och framför allt mer pluggning är något som också finns med på listan över framtida aktiviteter .

Hade till och med tänk börja denna dag med att läsa en artikel inför dagens föreläsning , men självklart är det just den artkeln jag inte har . Typiskt ! När jag för en gångs skull hade framförhållning . Idag blir det en heldag på skolan fylld med plugg och möten . Känns lite jobbigt , men jag har gott mod och hoppas på att det kommer bli riktigt skoj (positiva tankar) .



Minions på den avslutande filmsittningen .



Minions från filmen Despiceble Me .



Grinchen , Edward Scissorhand och The minion Dave !

[MyFransson]

Barba-My's

Publicerad 2011-09-09 12:42:34 i Allmänt,

Efter snart en och en halv vecka med inneboende flyttade Ägnäs ut igår . På ett sätt var det väldigt skönt , men känslan av tomhet infann sig så fort hon försvann . Man anpassar sig nog väldigt snabbt till sin miljö och nu känns min lägenhet helt plötsligt väldigt stor .
Sitter för tillfället i min maffiga fåtölj och försöker plugga , det går ganska bra förrutom att jag blir distraherad av minsta lilla sak . Undanflykter . Måste försöka få ordning på min självdiciplin . Snart . För det här funkar inte alls . Läsa tio minuter , göra något annat i tio , läsa fem , göra nå annat . Nä det är ett falerande system . Skärpning !

Pratade nyss med Malin och fick höra hur det är med familjen . Saknar dem så otroligt mycket just nu . Fick några nya bilder på lilleman , och blödig som jag är grät jag en skvätt. Fasters lillkille !

Annars ser helgen ut att bli förjäkla skoj . Ikväll kör vi på med mer aktiviteter innan det är dags för den berömda filmsittningen på Kåren imorgon . Så jäkla pepp ! Jag och Frida har fixat schysstaste outfitsen . Snygg ? Nä men klockren !


Finaste nollegruppen - Barba-My's

Man tager vad man haver , så att säga . Är skavsårsplåstrena slut duger det med plasthandskar i skon !

Fjäskning på gång

Till någon nytta måste ju även hålet vara !

Utan tvekan det bästa kvittot någonsin !

Nä nu måste jag återgå till pluggandet . Så här blir det ingenting gjort .
HörsHej
[MyFransson]



Om

Min profilbild

My Fransson

Tjejen med hjärtat i Järvsö, lägenhet i Sundsvall och sambo i Hudiksvall. Har som mål att bli bra på kommunikation och PR. Brinner för bygdegårdar och framförallt den i Skålbo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela