harardittlivmy

μ

Publicerad 2011-08-31 12:14:04 i Allmänt,

Dagar kommer och nollningen rullar på . Har fullt upp mest hela dagarna , dels en massa att göra med nollningen men så har ju faktiskt skolan också dragit igång . Var på kursens första föreläsning igår , som i princip inte gav mig nånting . Hoppar därför över dagens föreläsning och satsar på att hinna med en massa annat istället .

Under de här senaste dagarn har jag hunnit jobba på Kåren ,  ätit tacos/samtvättat och kollat på animal planet med Frida , fått en alldeles underbar faddergrupp , spelat fotboll på grus med alldeles för seriösa motståndare och fått en tillfällig inneboende . Mycket trevlig vecka . Ikväll kommer kanske Per upp och hälsar på . Jag håller alla tummar och tår som går att hålla . Saknar honom så galet mycket nu !


Nollorna på bordet

[MyFransson]

finbesök från Jarse

Publicerad 2011-08-25 23:53:21 i Allmänt,

Idag har varit bra ! Dock längtar jag till morgondagen mer , dels för att nollningen äntligen drar igång men också för att bror & Anna med familj och mage kommer på besök . Nu är det inte långt kvar tills fasters andra och efterlängtade tuss kommer till världen . Annars väntar picknick , grillning och häng på Kåren under morgondagen . Jag & Chris har fått äran att inleda som nyktra faddrar , mjukstarta så att säga . Skönt !


Det här med att alltid fula sig på bild , det ligger nog i släkten .

[MyFransson]

 

don't live too fast

Publicerad 2011-08-25 00:59:45 i Allmänt,

Även denna morgon började med lite smått panik , då jag vaknade 10 miunter innan det var dags att prommenera ner till skolan . Denna dag har bestått av fadderutbildning , för heeeela slanten . Kul , långdraget , nyttigt och framför allt peppande . Nu ser jag bara fram emot att få träffa alla nya nollor , och föroppningsvis ge dem en minst lika rolig nollning som vi hade !


(obegripligt kludd - obligatoriskt vid varje föreläsning)

Efter många timmars upprepningar och utbildning , tog vi med oss fika för att besöka Södraberget och bara ha det mysigt . När kylan erövrade den annars ljumna kvällen begav vi oss hem till Oscarsgatan . Detta efter att haft en hysteriskt rolig bilfärd till Nacksta där vi lämnade av Rebecca .


(Den fantastiska utsikten från Södraberget)

Kvällen avrundades hemma hos mig , med te och bullar tillsammans med min nya granne , Evelina Hagström ♥ Morgondagen planerades och inköpslista skrevs , innan det var dags att säga godnatt och upptäcka att vi faktiskt bor vägg i vägg och kan genom knackningar kommunicera . Älskar't !

[MyFransson]

Sundsvall

Publicerad 2011-08-24 00:52:34 i Allmänt,

Har knappt bott i Sundsvall i mer än 24 timmar och jag tok-trivs redan ! Vaknade imorse av att jag drömde en jätte hemsk dröm , vägrade somna om med rädslan för att falla tillbaka i samma dröm , vilket gjorde att jag klev upp strax efter sex . Packade ihop det sista och drog upp till staden , till min lägenhet och mitt nya liv som Sundsvallsbo . Hängde med Chris en sväng , och hon bjöd på lunch innan vi drog ner på stan och träffade en massa nya nollor ! Askul och sjukt spännande .

Sen bjöd jag Chris på middag hemma hos henne . Jag har liksom inte riktigt hunnit komma in mig i lägenheten riktigt , så jag lever på mina kära grannar just nu . Måste diska alla mina kökssaker , vilket jag inte ser fram emot , och försöka få någon form av ordning på detta kaos som råder .

Kvällen bjöd på skönt häng med saknade klasskompisar . Öl , sällskapsspel , kvällssol , otrevliga kärringar och underbara vänner . En bra kväll helt enkelt .




Vi är fina , jag och mina vänner ♥

[MyFransson]

I'm forever blowing bubbles

Publicerad 2011-08-22 12:36:19 i Allmänt,

Gårdagen var bra . Skönt och avslappnat häng hemma i Hudik , en sån där bra dag då man laddar upp batterierna. Vi plöjde genom en hel del bra filmer och avslutade dagen med några avsnitt Entourage .



 
Ställde klockan för att försöka komma upp i tid idag , vilket gick mindre bra . Vaknade för en timme sen . 3,5 timme senare än tänkt . Äh , jag har ju semester ! Laddar upp med grötfrukost , för idag har jag en del saker som ska hinnas/orkas med . Måste packa ner garderoben , gå igenom kökssakerna och packa bilen . Imorgon bär det nämligen av mot Sundsvall igen . Äntligen !

[MyFransson]

säg det med en (eller flera) bild(er)

Publicerad 2011-08-21 02:44:47 i Allmänt,

Sommaren 2011 i bilder .



Cykeln och kånken var mina trofasta tjänare under sommaren som gick .



Vi firade Erika , en nybliven tjogoåring , med grillat , gästboksvägg och en fin hatt-tårta .




Personal-After-Work med Condis gänget .



Efter en promenad i höggräset fick jag många larviga vänner !



När jag och cykeln rusade genom natten hittade vi några få vakna krakar .


Midsommar , och stången är ett måste . Detta år blev det en liten extra twist .



Hittade fantastiska skyltar i festlokalen ...



som uppmanade gästerna till att nyttja alkoholhaltiga drycker ... eller hur var det nu ?



Plockade smultron i diket vid vägen .



Spenderade en hel dag med feber i en solstol , i Ramsjö , under en filt , för att se en fotbollscup .



Lyssnat på fantastiskt duktiga vänner och njutit av god mat på Moläta .



Varit på uppstyrd beachfest i Karsjö (Manlake) som bjöd på sånghäfte och prisbelönt bål !



Tillbringade många sena kvällar på Mines , spelade Volleyboll och bara hade det bra .



Det är inte alla som har en hylla tillägnad strumporna , vid fotändan av sängen. Felix har !



Husfest med eget husband. Jag vill även ge mig själv credit för att introducera skeden som det bästa instrumentet !



Hittade sötaste katzerna hemma hos bror&Anna .



Käkade frukost till denna vackra vy med ett morgonpiggt gäng !



Jag målade stolarna till den nya lägenheten . Asnöjd !



Hittade ännu en fantastisk skylt !



Per blev också vän med katzerna



Vi åkte flotte på Ljusnan . Inte fy skam det inte !



Hanna kan det där med multi tasking . Telefonkonferens , bröllopsplanering och publik i VIP tältet för JBK-dam , samtidigt !



Jag har hängt med Challeman , fasters skrutt !



Packat ihop mig och flyttat till Sundsvall .



Hittat ett hål i golvet (!?)



Haft avskedspicknick i goda vänners lag .



Sett när SDFF gav motståndarna (?) storstryk .



Grattat fina Christina som äntligen fyllt 20 <3



Lekt med drottning Puma .



Spelat minigolf med skrotfia .



Fått stryk i stor-schack (vilket gav en viss HarryP känsla) .



Hängt i lekpark .



Och hittat sköna fynd i skåpen hemma hos mor&far


[MyFransson]


"Honey , I'm home"

Publicerad 2011-08-21 01:24:13 i Allmänt,

Nästan två månader har gått sen sist vi sågs bloggen.
Jag skyller på att jobbet tagit upp all min tid och ork, och hoppas att det ses som en giltig ursäkt.

Det har väl egentligen inte hänt så mycket intressant de senaste månaderna , förutom att jag jobbat galet mycket, hängt lite på byns loppisar , planerat flytten till Sundsvall , festat , spårat på fest , jobbat lite till , flyttat och hunnit haft en veckas semester med regn. 
Det kan hända att jag låter en aning bitter , men det är inte med min mening. Det enda jag är bitter över är alla missade soltimmar i sommar. Annars har den varit himla fin och så där lagom fartfylld.

Tro det elle ej , men nu längtar jag faktiskt efter hösten , det fallande mörkret , kvällsmyset , och självklart skolan. Ser fruktansvärt mycket fram emot att få hänga med klasskompisarna , mala böcker , slita med jobbiga tentor och bara hänga. Så sär som studenter gör. Det kan låta konstigt , men jag saknar det. Faktiskt !

[MyFransson]

Om

Min profilbild

My Fransson

Tjejen med hjärtat i Järvsö, lägenhet i Sundsvall och sambo i Hudiksvall. Har som mål att bli bra på kommunikation och PR. Brinner för bygdegårdar och framförallt den i Skålbo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela