harardittlivmy

Onyttig som fan

Publicerad 2011-04-29 19:13:01 i Allmänt,

Friheten är ljuv! Mittrapporten är klar och inlämnad så det ska självklart firas + att ännu en arbetsveckan är över. Soffhäng, dålig TV, kilovis med godis, chips & dipp. Låter som musik i mina öron. Dessutomvär det en bra uppladdning inför morgondagen som bjuder på äventyr och ett fullspäckat schema. Nytt liv och nyttig till sommaren? Nä det är inte min stil.

[MyFransson]

Efterbliven tårta

Publicerad 2011-04-27 11:22:20 i Allmänt,

Tillbaks på skolan igen. Inte fullt så jobbigt som jag hade väntat mig, men dock ingen dans på rosor heller. Ångesten över rapporten börjar smyga sig på, obehagligt mycket på (ja jag tänker fortsätta tjata om den tills jag tagit mig i kragen och gjort färdigt den).

Snart är det dags för gruppmöte, och jag har hört rykten om att Chris ska bjuda på kanelbullar. Lyx. Att jag dessutom har med mig efterbliven smörgåstårta till lunch kan vara det bästa med hela dagen.
Efter gruppmöte kommer stormöte. Ja onsdagar är en rikig mötesdag. Dagen ska avslutas på Oscarsgatan med Chris, kurslitteraturen, datorn och en förhoppningsvis blivande färdig mittrapport.

[MyFransson - μ]

Back on track

Publicerad 2011-04-26 14:35:12 i Allmänt,

Tillbaka i gemet igen! Har haft en alldeles för bra påsk hemma i Järvsö, med vänner och familj. Det känns därför väldigt motigt att börja ta tag i vardagen igen, framförallt den där 5 sidiga rapporten som ska in på torsdag.



I onsdagskväll firade vi den kommande påsken genom att kika på HarryP, tillsammans med Eve & Johan. Synd bara att vår DVD inte riktigt ville vara med, vilket gjorde att det tog 3,5 timmar att titta på filmen. Torsdagen spenderades i Järvsö i goda vänners lag. Middag hos mor&far, årets första grillning, och en myskväll  i Karsjö med Pers familj.



Jag & Nathalie hjälpte mamma att hitta lite påskris, innan vi lämnade Skålbo. 



Långfredagen började lugnt men det hela slutade med att jag tog mig hem till MadMike för att leva upp till Järvsötraditionen, bli full så tidigt som möjligt! Sol, bärs och trevlgt umgänge. Vad mer kan man begära på en långfredag?



Det vaskades 50-lappar (för att vi är så jävla coola), och självklart var det ett måste att ...



... åka upp på berget och gå på after angling.





Det är sällan man får tillfälle att festa med en utsikt som denna..



Kvällen slutade dock mindre bra för min del. Klockan halv åtta sussade jag på lillörat och vaknade inte förrän morgonen därpå.



Ännu mera sol, familjemiddag med nästan alla syskonen Åstrand, bilåkning och omladdning bestod lördagen till största del av. Fest hemma hos Emil Engberg stod på tur.



Ett snabbt besök på Condis och någon timmes dans på Stadt hann vi också med under lördagskvällen. Synd bara att den skulle behöva avslutas med 1 ½ timmes väntan på taxin.



Söndag, ännu mera sol och värme! Fika på altanen och grillning tillsammans med mor & far.



25/4 - My Fransson 21 år



Helgen avslutades med besök av nära & kära samt tårtbakning hela dagen. En underbar dag och ett fantastiskt avslut på en skön påskledighet!

Nu ska jag försöka rycka upp mig själv och skriva lite på mittrapporten som jag stirrat på i två timmar, om inte mer.

[MyFransson - μ ]

M&C

Publicerad 2011-04-19 22:38:20 i Allmänt,

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Bra dag i skolan med en färdig reklamfilm, kladdkaksfikande, studibesök (á la gymnasiet) på SCA bland stora maskiner och härliga trädofter. Dessutom har jag och Chris hunnit varit ut på Alnön och åkt lite longborad och käkat middag på Biteline. En skön dag i Sundsvall med sköna människor för att sammanfatta det kort.

Så här på kvällskvisten har jag inte hunnit med så mycket mer än att kämpa med det gigantiska diskberg som växt i vårt kök och skickat ut inbjudan till mitt födelsedagsfika på måndag. Och har jag glömt dig så är du mer än välkommen! Hör av dig vettja så berättar jag mer om tid och annat nödvändigt.

Nu ska jag krypa till kojs och försöka sova innan klockan ringer 05.30 imorgon. Långdag imorgon, check!

[MyFrasson]

Update

Publicerad 2011-04-18 19:54:37 i Allmänt,

Det blir inte mycket uppdatering i text, men desto fler bilder.
Jag bjuder på ett gäng, som kompensation för mitt dåliga uppdaterande.



Malte myser i min nya fåtölj



Jag har klätt upp mig för att gå på ...



... 20 års fest



Jag hat också varit på klassfest med snygga tjejer



Chris hittade flyttkartonger på stan och fick en snilleblixt. Vi kryper ner i dem!




Järvsökören kom till backen i söndags för att sjunga en trudilutt



Per har tagit fram Hondan



Gruppen har filmat inför den andra reklamfilmen



Vi har blivit fotade för hemsidan (www.communicaresundsvall.se/)

[MyFransson]

manblirgladavbilder

Publicerad 2011-04-07 20:49:18 i Allmänt,



Fina tjejer från viken!



Finafinadu!



hårt jobb i studion på miun



jag har testat ifall belysningen är okej. den är okej!


Ja just. Jag fick tillbaka lägenhetskontraktet idag.
Från och med 1 juli blir jag Sundsvallsbo (på deltid i alla fall). Känns bra!

[MyFransson]

Mördarvecka med ledig fredag!

Publicerad 2011-04-07 20:36:54 i Allmänt,

Hoppsan, här var det glest mellan inläggen. Aja, skyller på samma sak som förra gången. Dålig motivation till att skriva och ont om tid.

Men jag gör ett nytt försök och hoppas att jag kan uppdatera lite oftare och bättre framöver. Veckan som har gått har varit grym. På söndagen var jag ett nervvrak och förväntade mig att veckan skulle bli katastrofalt jobbigt, men här sitter jag en torsdagkväll och ser fram emot en ledig fredag. Hade jag aldrig kunnat tro i söndags.

Vi tar det i ordning för att inte skapa kaos i lägret. I fredags träffade jag Natta och det var helt fantastiskt att äntligen få träffa henne igen! Dock blev det bara en snabbis, men bättre det än inte alls. Lördagen blev en riktig storebror&lillasysterdag i Gävle då jag och Hans fick några timmar tillsammans att slå ihjäl. Vidare mot Sandviken och töserna där. Kanonskoj och kvällen avslutades på Olles tillsammans med Kimmen, Lina och Jens + vänner. Kvällen gav många sköna minnen.
Konversationen efter krogen i lördags: 
Stina - My, vart fan är vi på väg nu?!!
My - Till Max
Stina - Men VEM FAN ÄR MAX?!
My - Ha Ha Ha, ja så vitt jag vet gör han jävligt goda hamburgare i alla fall!
Stina - Va?! Vadå?!


Söndagen var mest jätte jobbig, dels pågrund av huvudvärken men också pågrund av ångesten inför den kommande veckan. Trött efter en natt med ytterst lite sömn och inställd på en mördarvecka, tog jag mig upp till Sundsvalls stad i måndags. Väl där flöt allt på som i en dröm och jag kan inte med ord beskriva hur galet nöjd jag är med gruppens arbete och framförallt med hjälpen vi fick av snälla Jon!
Under en dag lyckades vi filma allt material till vad som skulle bli en asjävla grym reklamfilm!
Och för att citera min projektledare så mosade vi deadlinen för filmen TOTALT.
Avundsjuk på mina skoluppgifter? Det skulle jag också vara om jag var du!
För satan vad kul jag har det och jag trivs som fisken i vattnet.
Veckan har flytit på i samma anda och snart är det helg igen. Sjukt!
Men nog om detta. Nu får det helt enkelt vara nog för denna gång.

Glöm inte att kika in på www.communicaresundsvall.se 
Detta är vad jag jobba med på dagarna. På tisdag kommer dessutom reklamfilmen upp, så håll koll vettja!

[MyFransson]

Om

Min profilbild

My Fransson

Tjejen med hjärtat i Järvsö, lägenhet i Sundsvall och sambo i Hudiksvall. Har som mål att bli bra på kommunikation och PR. Brinner för bygdegårdar och framförallt den i Skålbo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela