harardittlivmy

Inte längre tvåsamhet

Publicerad 2012-04-30 01:35:49 i Allmänt,

Jag älskar att vara 22. Dagarna som 22 åring har varit helt fantastiska. Onsdagen, har vi konstaterat i efterhand, att det var en dag i en klass för sig. För att inte tala om kvällen. Resten av veckan fortsatte i samma stuk och erbjöd massvis med fina stunder i form av fotbollssupporting, fynd på mamma och pappas vind, födelsedagsfika med släkt och vänner och en heldag med Frida och hennes familj (som hittade en plats i mitt hjärta direkt).

Nu ligger jag för sista gången på madrassen i lägenheten och lyssnar till när Kimmen ser på Grey's. Imorgon lämnar hon mig och läggan för sin egna, nya lägenhet. Det känns lite konstigt att hon inte kommer finnas här när jag kommer hem från skolan. Att hon inte längre kommer gå runt och stånka på morgnarna, vägra vakna när larmet går klockan sju varje morgon, skratta tillsammans med mig och prata alldeles för länge om nätterna. Kort sagt kommer jag sakna vårt samboliv. Väldigt mycket. Trösten är att vi fortfarande kommer bo i samma stad och förhoppningsvis kommer hinna ha tid för varandra ändå. Vi får skapa oss tid om inte annat.

Ett år äldre och klokare

Publicerad 2012-04-25 10:50:30 i Allmänt,

Jag tänkte skriva ett fint inlägg om min sista dag som 21åring igår. Men det kom en huvudvärk mellan som störde.

Idag är jag helt plötsligt 22 istället för 21. Jag behöver knappast prata om det här med att tiden går snabbt. Det tror jag att de flesta vet. Dock blir det extra påtagligt en dag som den här.

En födelsedag firad bäst i goda vänners lag och med familjen. Eftersom familjen inte finns tillgängliga idag får jag överösa mig med sällskap av vännerna. Imorse väckte Kimmen mig med lite frukost på sängen - kladdkaka och chokladbollar. Efter att hon kilat vidare till jobbet somnade jag om och blev väckt av att Frida klev in genom dörren och sa att det var dags för frukost hemma hos henne. Där väntade en frukost av rang och jag citerar Klas "Scandic släng er i väggen". Fy tusan vad gott det var. Nu ligger jag och Chris utmattade på Fruttis säng och tittar på TV. Jag tror knappast att jag kunde fått en bättre start på dagen. Tack brudar.

Ikväll väntar en middag tillsammans med ett stort gäng på Ågläntan och musikquiz. Vilken dag! En 22 åring kan knappast begära mer.

Välkommen påsk & ledighet

Publicerad 2012-04-05 10:20:40 i Allmänt,

Efter en liten olycka för en vecka sen, som ledde till en rökfylld lägenhet, har jag, Perra och Johan skurat lägenheten från golv till tak. Bokstavligt talat. När lägenheten började inta en form av normalläge bestämde sig min kropp för att strejka istället. Så med en förkylning som försöker bryta ner mig, sitter jag och väntar på ett gäng töser. Jennie, Chris och Frida ska nämligen följa med till Järvsö och fira påsk på äkta Jarsevis. Fram tills att de anländer ska jag sysselsätta mig med saker som att besöka farbror doktorn och hjälpa Johan att skriva CV. Då vet ni.

Hörshej

Om

Min profilbild

My Fransson

Tjejen med hjärtat i Järvsö, lägenhet i Sundsvall och sambo i Hudiksvall. Har som mål att bli bra på kommunikation och PR. Brinner för bygdegårdar och framförallt den i Skålbo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela