harardittlivmy

Det här med vänskap

Publicerad 2013-03-26 22:29:57 i

Tänk att en människas olycka skulle kunna göra att två andra människor möts, och att det skulle kunna komma att bli en början på en vänskap. En vänskap som skulle kunna visa sig vara starkare och betydelsefullare än vad någon av dessa människor kunnat ana. Tänk!

Att tårar och glass kunnat leda till något så fint som vår vänskap Fruttis, vad underligt men ack så underbart!

Tentadöden all over again

Publicerad 2013-03-21 22:31:22 i Allmänt,

Ännu en kväll på skolan med tentaskrivande. 
Inte så glamoröst. Fast med tillgång till kaffe, ölkorv, godis och snus gör det att den här kvällen känns betydligt bättre än den igår. Stressen har mest övergått till uppgivenhet. Vill kunna prestera och skriva en bra tenta, samtidigt som jag bara vill strunta i det och göra en massa andra saker som känns roligare just nu. Ägna all tid åt projektet och bygdegården till exempel. Men, så blir det inte. Den här gången. 
 
 
Fortsätter gnaga på mitt tilltugg, lyssna på Fergie och skriva tills fingrarna blöder.. eller nå. 
 
Hörshej!
 
 

kvällskul, eller nå

Publicerad 2013-03-20 22:51:51 i Allmänt,

Klockan är tio i elva och jag sitter på skolan och skriver tenta. Som tur har jag Fruttis som sällskap. Det gör att jag orkar en stund till. Sen att Jennie kom ner med kaffe, chokladbollar och apelsiner till oss, hur fint?! Hjärtat slog en frivolt när hon klev innanför dörren!
 
Dock är stressen över tentan fortfarande total. Önskar att den vore klar. Nyss.
Känner mig ungefär så här..
 
Lite så. 
 
Men då vet ni. Vad jag gör om kvällarna liksom!
 
 

Mar. 14, 2013

Publicerad 2013-03-14 19:41:45 i

Efter en intensiv vecka med massor av möten och tentaskrivande är jag nu på väg hem till Hudik, där jag mellanlandar innan resan fortsätter mot Järvsö imorgon.

En helg med jobb, och en massa ärenden att uträtta, väntar. Vilket alltså innebär mindre tid åt att skriva tenta (sliter mig i håret och kväver skriket bara av tanken). Men också tid att träffa familjen och fylla på kärleksdepåerna. Känns bra.
Tänkte också försöka hinna träffa farmor och berätta att jag lever, och ge morfar en kram. Det blir inte så ofta att man gör det nu förtiden. Synd.

Men först ska jag umgås med mannen i mitt liv innan helgen rullar igång.

Hadä!


Skola hela dagän

Publicerad 2013-03-13 18:18:43 i Allmänt,

Livet leker och jag sitter på skolan, skriver tenta och äter matlåda i datasalen (!). När katten är borta dansar råttorna på bordet, som man brukar säga. 
 
Nu saknas bara lite kaffe och en massa motivation. 
 
Ha det, önskar jag och min matlåda med carbonara (andra för dagen dessutom)!

Tjejen med gummiansiktet

Publicerad 2013-03-07 23:39:19 i

Bästa sätten att underhålla mig själv och andra på just nu:
- skicka bilder på sig själv, med diverse olika miner och teman till andra via sms eller mejl. jävligt uppskattat av båda parter!
- dra ihop några av de bästa människor du vet, bjud på dig själv, dina 24 kvm och lite fruktsallad. alla nöjda, alla glada!
- titta på kattvideos på dutubN. lockar alltid fram ett skratt eller två.
- ta en promenad i solen tillsammans med en god vän. diskutera livets alla gåtor, spåra ur och skratta tills magen värker.



Helgen som går till världshistorien

Publicerad 2013-03-05 07:57:22 i

Helgen som var, alltså vilken fantastisk helg. Först fredagen med massa skoj festligheter (och tyvärr ett mindre bra avslut), sen en lördag med städ, promenad, mathandling, småplugg, och kvällsmys. Och slutligen världens bästa söndag. Först frukost på säng och lite workshopplugg sen en promenad i solskenet upp på Norra berget. Där tittades det på utsikten, handlades i den mysiga lilla boden och åts våfflor med grädde och hjortronsylt (!). Väl hemma igen tittade vi på en film, innan det var dags för den efterlängtade sushimiddagen. Ungefär där var man så glad och nöjd över helgen som vart, att hjärtat slog volter av lycka.

Ja lite så har vi haft det.

https://cdn3.cdnme.se/2527128/6-3/pic_5135951be087c358d4d101aa.jpg" class="image">

Bäst som nykter på fäst?

Publicerad 2013-03-02 21:43:00 i

Sjukdomen börjar sakta men säkert besegras med hjälp av piller, droppar, sömn och godis. Detta firade vi med Kick-Off för Communicare-ettorna och oss AP's. En mycket trevlig sammankomst för så väl gammal som ung. Som nykter och "förälder på fästN" slutade kvällen med en tur till akuten, två timmars väntan, några sura miner, huvudvärk och kexchoklad från automat. Efter två timmar fick vi äntligen åka hem och nu väntar jag bara på att dropparna ska få "rinna till sig" innan jag slår i kull mig och gör kväller.

Hörs hej!

Om

Min profilbild

My Fransson

Tjejen med hjärtat i Järvsö, lägenhet i Sundsvall och sambo i Hudiksvall. Har som mål att bli bra på kommunikation och PR. Brinner för bygdegårdar och framförallt den i Skålbo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela