harardittlivmy

Dan efter dopparedan

Publicerad 2012-12-28 01:28:18 i

Umgås brorsonen, träffa goda vänner och ha hjärtliga samtal med storebror är saker som gör hjärtat lite extra varmt, dagar som dessa!

Dopparedan

Publicerad 2012-12-28 01:24:00 i

Att få tillbringa en hel dag med familj och släkt, det är bra lyxigt och gör dessutom gott för själen!

Dan före dopparedan

Publicerad 2012-12-28 01:19:56 i

Julfrukost med personalen på Condis, upptäckt av ny inredning på jobbet, jobb och oplanerad samt urspårad fest hos Oskar&Lina. Bra uppladdning inför julaftonen kan man säga.

Kossor & spindlar

Publicerad 2012-12-23 00:11:49 i

Idag har jag klappat kossor, sjungit imse vimse spindel med gudbarnet (alternativt visat hur man petar sig i näsan), lagat ostkaka med mor, pluggat och träffat hemvändarvänner. En bra dag som får avslutas i en stor säng utan mannen, då han är upptagen med att spela ut sin storebror på Heroes.

Glad jul

Publicerad 2012-12-20 15:21:41 i

Bara 24 minuter kvar att transkribera innan man får några dagars julledighet! Joråsatteeh. Nog är man lite nöjd allt.

Kosligt

Publicerad 2012-12-19 15:03:34 i

Så här innan vi alla drar åt olika håll för att fira jul så hänger vi hos Fruttis, pratar om allt mellan himmel och jord, dricker kaffe, njuter av varandras sällskap och bara mår. Tror inte att man kan ha det bättre än så här! Tur man har så fina människor i sin närhet.

Julemat och julekul

Publicerad 2012-12-18 14:27:46 i

När transkriberandet & teoriletandet blir för jobbigt får man ta välförtjänta pauser och fylla på med energi i form av käk och julkalendrar! Sen orkar man en stund till.

God hälg!

Publicerad 2012-12-17 01:26:53 i

Förutom att man skaffat sig en ny telefon, byggt en pepparkaksgård, handlat julklappar, träffat tomten, färgat håret rött, druckit vin, dansat som en galning på lokal, åkt pulka och brottats med Fruttis i snön minst en gång så har jag inte gjort så mycket den här helgen. Jo, sovit, ätit gott och bara haft det förbannat bra. Tack för dä!

Syskonkärlek

Publicerad 2012-12-14 01:25:43 i Allmänt,

Jag tänkte ägna det  här inlägget åt mina storebröder, Henrik & Hans, eller "pojkarna" som de alltid kallats under hela min uppväxt. Enda sedan jag var en liten parvel, ja så länge jag kan minnas, så har pojkarna alltid varit en trygghet i mitt liv. De har allt som ofta retat gallfeber på mig genom att kittlat mig nästintill bristningsgränsen, retat mig för någon kille eller bara varit allmänt dryga, precis så där som storesyskon brukar vara. Men vad är det i jämförelse med hur de alltid ställt upp för mig genom att skjutsat mig hit och dit, hjälpt mig med diverse saker som jag egentligen borde ha klarat av själv, men också med saker som jag helt omöjligt klarat av utan dem, lånat ut sina bostäder när jag och mina vänner skulle titta på film, förlåtit mig för att jag hoppat sönder sängar och haft sönder dyra teknikprylar.

Jag kan idag sakna alla kvällar vid köksbordet, när familjen satt samlad och pratade om dagen. Hur man storögt satt och lyssnade på vad bröderna hade gjort, vilka maskiner de kört, vilken skoter de tänkte köpa, eller vilka mopeder som var bäst. Inte för att jag förstod speciellt mycket av deras "maskinsnack", men det gjorde mig ingenting eftersom jag bara älskade att sitta och lyssna på vad de hade att säga. För att inte glömma alla gånger jag fått umgås med er och era vänner. Vad mycket det gjorde för en liten skit som mig. Även om jag var tjatig och dryg så stod ni ut med mig och förlät mig för alla gånger jag utnyttjade er godhet för att få min vilja igenom. Bara det säger en hel del om vilka fina människor ni är.

Jag vill med det här slå ett slag för alla storesyskon där ute i världen. Ni betyder så enormt mycket för era småsyskon, även om ni inte kan tro det själv. Jag vill påstå att storesyskonen är de sanna idolerna här i världen, och för min del hade jag inte kunnat få bättre idoler än dem jag har idag, Henrik & Hans! Tack som fan för att ni får en liten tjej som mig att känns sig värdefull, trygg och älskad.

 

Tack för att ni är världens, enligt mig, bästa storebröder!

Tajkonsträff

Publicerad 2012-12-14 00:11:23 i

Ostkaka & TV-spel med tajkons stod på schemat för kvällens aktiviteter. Hemskt kul och efterlängtat!

Inga jävla ljus i vårt hus

Publicerad 2012-12-12 23:00:07 i

Det var tänkt att vi skulle klä granen och skapa den ultimata julstämningen i den lilla lägenheten i fiskarstan. Men, vi hann inte mer än att komma till ljusslingan innan det var kört. Den hade efter tre års trogen tjänst gett upp och bestämt sig för att sluka alla stackars lampor som kom i dess närhet. Orutinerade som vi är, satte vi i ljusslingan innan vi testa om den ens fungerade. Aja. Man kan ju välja att se det som träning inför den nya slingan som kommer på plats imorgon. För att stilla min så kallade "pyntabstinens" som jag så fint hade byggt upp under hela dagen, genom att stryka gardiner och dukar, samt piffa med allt annat runt omkring. Så fick det bli!


Det är Inge ljus i vårt hus.. än. Men snart så!

Hjärtevänner

Publicerad 2012-12-11 23:38:24 i

Att inom loppet av en timme få kärleksförklaringar från både pojkvännen och en vän gör mycket för lyckomätaren och värmen i lillhjärtat. Tänk om man alltid kunde få leva i den här lilla bubblan. Där jag kan känna mig älskad av dem i min närhet, koka knäck ända in på nattens första timmar och titta på julkalendern alldeles för länge. Det vore nånting. Sen är det väl inte helt fel att skriva uppsats med finfin partner, äta samma mat i flera dagar, sova liiite för lite om nätterna. Även om det kan kännas lite motigt ibland. Men så äre iblan't!

En trasig kropp lagas bäst med djuriska plåster

Publicerad 2012-12-10 22:04:14 i

Efter närmare trettio timmar på jobbet i helgen och en trött kropp som resultat, lagar jag min delvis trasiga kropp med fina plåster och blir serverad glass i sängen av Chris, med Nobelfesten som underhållning. Sjönt!

Nästa station Hudiksvall, Hudiksvall

Publicerad 2012-12-06 05:42:54 i

Att somna klockan 02 och sedan kliva upp klockan 05 är inte att rekommendera. Men hey, vad gör man inte för att nå utsatt deadline och sedan belöna det med en timmes massage? Ganska mycket faktiskt.

För att vara vaken innan klockan 06.00 på dygnet är jag förvånansvärt pigg. Vilket i och för sig inte kommer spela någon roll så fort konduktören varit på plats och tagit betalt, då jag lär somna som en stock ändå.

Så vi hörs senare när jag tänker berätta om min fantastiska massage. Hörshej!

Hur man skapar julstämning på 24 kvm

Publicerad 2012-12-04 21:07:14 i

Först införskaffar man sig en löjligt stor julstjärna att hänga fönstret. Tips är att leta på lågpriskedjor. Gå sedan på valfri secondhand butik och köp dig julgardiner, alternativt leta i föräldrarnas glömda gömmor. Därefter kan du bjuda hem dina vänner att se på TV (förslagsvis julkalendern klockan sju på morgonen under ett gosigt täcke eller en filt) tillsammans i en trång säng för att få upp värmen och mysfaktorn. För att få den ultimata juldoften, införskaffa några apelsiner som du pimpar med väldoftande nejlikor. Du kan också införskaffa doftljus med mysiga juldofter om du vill slippa ömma fingertoppar och risk för mögliga apelsiner efter någon vecka. Och till sist, se till att ha en fin vän som ger dig en chokladkalender i present (alternativt köp en själv).

Några enkla tips för att skapa härlig julstämning i en liten lägenhet.

Om

Min profilbild

My Fransson

Tjejen med hjärtat i Järvsö, lägenhet i Sundsvall och sambo i Hudiksvall. Har som mål att bli bra på kommunikation och PR. Brinner för bygdegårdar och framförallt den i Skålbo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela