harardittlivmy

homes sweet homes

Publicerad 2011-06-22 11:56:49 i Allmänt,

Medan andra sägs befinna sig mellan två jobb, befinner jag mig mellan tre hem.
Järvsö, Hudik & Sundsvall.

I Järvsö, hos mor&far, sover jag mest bara då min vakna tid spenderas på jobbena eller hemma hos vännerna. I Hudik är jag bara korta stunder för att träffa Per, innan det är dags att förflytta sig till Järvsö igen. Sundsvallshemmet står och väntar på att jag den närmsta månaden ska gå, så jag får flytta in.
Jag slits mellan tre hem, två fysiskt och tre psykiskt. På ett känns det bra, men på ett annat är det stressande. Det är tur att sommaren är så pass lätt och enkel som den är, annars hade jag nog aldrig pallat detta "hattande" från hem till hem.

 
- En tidig Järvsömorgon på cykel -

det bli mest en massa ord som glider

Publicerad 2011-06-22 11:48:19 i Allmänt,

Dagens skörd
- Ring och väck Hanna
- Frukostmöte med jobb 2
- Genomför försäljningen av P&L biljetten
- Ringa MittHem och lösa problemet med hyran
- Skicka in deklarationen
- Städa, tvätta, bädda om
- Jobba 16-00

Det börjar lösa sig nu. Allt går vägen och jag ska så småning om kunna leva ett normalt liv (ekonomiskt sett). Äntligen.

Nu åker solpuckarna och bikinin på, sen drar jag hem till Clara och hänger en stund innan jobbet kallar.
Hörshej

[MyFransson]

livs-städning

Publicerad 2011-06-22 01:16:50 i Allmänt,

En hel eftermiddag på soffan i Hudik (har varit en trött tjej idag), en träning på Nor i takt till dansbandsmusik, en långfika med kusinen och nu lite strukturering av mitt liv. Alla dagar är olika.

Har precis fixat med försäljningen av P&L biljetten. Imorgon försvinner den (suckar djupt och blir lite tårögd när jag tänker på allt jag kommer missa. Life's a real bitch sometimes. Men det är bara att bita ihop och önska att mina vänner kommer få en oförglömlig upplevelse)

Imorgon hade jag tänkt att ta tag i allt det där jobbiga som jag inte haft ork och energi till att göra, ännu. Först ett frukost/personalmöte med Condis-gänget, sen sätter min produktiva dag igång. Jag ska göra allt ifrån att ringa MittHem och prata om inflyttning och hyran som jag inte kan betala, samt skicka in min deklaration som jag lyckades missa (jag skickade in pengarna men inte bekräftelsen på deklarationen, bra jobbat My!), och till sist jobba stängning på Condis. Förhoppningsvis kommer jag må ganska mycket bättre innan morgondagen är slut.


[MyFransson]

Publicerad 2011-06-18 20:41:44 i Allmänt,

fan. drömmar går sönder och tårar rinner. förlåt. jag menade aldrig att såra, du förstår jag tycker ju så fruktansvärt mycket om er! förlåt.

barnsång och gåshud

Publicerad 2011-06-17 23:35:07 i Allmänt,

Sen vi hördes sist har jag hunnit jobba, spräcka displayen på telefonen, varit på examen, hälsat på Charlie i Gävle, varit hem till Hudik en sväng och fått ett återfall i min ekonomiska depresion. Man hinner med mycket på bara några dagar. I helgen väntar mer jobb en del strukturering i mitt liv. Mycket struktur och som det verkar nu ryker nog alla former av nöjen.. tråkigt men sant. Jääävligt tråkigt. Önskar jag hade ett skägg som jag kunde klia mig i, och förhoppningsvis bli lite klokare. Det får gå ändå!



Liten blir stor! Nathalie slutade i förstaklass och det var i vanlig ordning skolavsluning i krykan. Där bjöds det på barnsång och gåshud. Myspys.



Har hängt med Nils, Tirre och Erika i veckan. Nils stod för den coolaste accessoaren, en uggel-ring (som jag vet att Jennie skulle älska).



Mamma och pappa storstädade tvättstugan hemma i Järvsö och hittade ett av mina gamla prov. Massmedia handlade det om, och visst märks det att jag hittat rätt med min utbildning då betyget visar på ett brinnande intresse.


[MyFransson]

ledighet

Publicerad 2011-06-13 11:31:06 i Allmänt,

Sitter i mamma och pappas soffa hemma i Skålbo, regner öser ner och det ser ut som att jag inte behöver jobba idag. Skönt. Gottar ner mig under täcket med en riktigt god smoothie och hoppas på att en bra film ska visas på TV. Så hörs vi senare.

Hon som alltid lyckas

Publicerad 2011-06-09 00:41:25 i Allmänt,

Ligger på rygg i sängen. Kan inte röra mig. Huden känns som läder, stram och jävligt. Den är röd, inte rosa utan knallröd. Jag antar att det är som man brukar säga "är huvve dumt får kroppen lida". För nog var jag jävligt dum och tro att jag inte behövde någon sollotion. Nä, speciellt inte en dag som denna när termometern visade 28 grader i skuggan! Har ännu en gång dragit på mig en av de fulare brännorna jag beskådat. Det verkar vara min grej! Men jag har ju hört att kräftröd är det nya gyllenbrun! Skit snyggt, speciellt om man bara har det på en sida av kroppen. Förutom att bränna sönder min stackars kropp har jag lekt med vännerna och jobbat idag. En förjävla bra dag faktiskt! Men nu ska jag försöka ignorera att min hud på mage, bröst och smalben gör allt för att påminna mig om dess tillstånd och värk, och istället sova. För imorgon tänkte jag skaffa mig en matchande bränna på baksidan av min kropp! Hörs hej!

Fasters knyte

Publicerad 2011-06-07 21:51:43 i Allmänt,



Charlie Ivar Hugo Fransson
Fasters älskling, hjärtat, lillknytet, ja kärt barn har många namn!

[MyFransson]

Dans Dakar

Publicerad 2011-06-07 21:03:21 i Allmänt,



Pepp i park



Maskinen levererar



Crystal Castle imponerade



Tiga bjöd på en jävla show

[MyFransson]

ständigt på språng

Publicerad 2011-06-07 20:59:18 i Allmänt,

Är hemma i Hudik, för en kväll. Har jobbat i Järvsö idag, på mitt älskade Condis, och käkat middag med mor innan jag tog bilen och drog tillbaka hem. Veckans schema är fyllt med jobb i Järvsö, soldyrkande och förhoppningsvis en tur ner till Gävle för att hälsa på den lille.



Kånken och cykeln, bästa sommarkombon!

[MyFransson]

För bra för att vara sant

Publicerad 2011-06-06 00:57:17 i Allmänt,

Vilken helg! Först officiellt sommarlov, jobb, 20 års kalas, festival och barnlycka inom familjen. Igår tog jag, Jennie & Chris bussen ner till Sthlm för att dansa benen av oss under Dans Dakar. Vi mötte upp Emma & Johanna som tänkt göra samma sak, för att förfesta utanför universitetet innan vi gick in för att ösa till Maskinen. Crystal Castle, Boys Noize, Trentemøeller, Tiga och Ladytron var bara några av banden vi såg och dansade till under kvällen och natten. Det hela slutade att jag sov på ett vandrarhem i två timmar innan det var dags för frukost på McDonalds och en bussresa hem med Chris.

Helgen har varit fantastisk på alla sätt och vis, men det allra, allra bästa var när jag fick ett samtal och det stod klart att jag äntligen blivit faster, till en liten Charlie! Ibland är livet bara för bra. Nu ska jag ta igen missad sömn och ladda upp för säsongens första match! Heja JBK och heja My Fransson (som numera räknas som en vetteran inom laget). Skönt!

Glory day

Publicerad 2011-06-04 08:32:27 i Allmänt,

Klockan är 8.27 och dagen är redan den mest fantastiska någonsin! Jag sitter i bussen på väg mot Hudik för att sedan röra mig vidare mot Stockholm och Dans Dakar med Jennie & Chris. Men det bästa är att bror precis skickade ett sms och berättade att fasters efterlängtade knyte är på väg! Jag gråter en skvätt för mig själv och konstaterar att lyckan är total!

Blixtar och dunder...

Publicerad 2011-06-01 00:44:42 i Allmänt,

... magiska under! Har under en 30 minuters period beskådat det värsta ovädret i hela mitt liv. Var helt inställd på fotbollsträning men fick nöja mig med att sitta i omklädningrummet utan ström, med åskan dånande utanför, blixtar som lyste upp hela himlen och slog ner i telefonmaster, träd som blåste omkull, en mindre översvämning och hagel på en och samma gång. Kan ha varit bland det häftigaste men också läskigaste jag varit med om. För er som inte vet det så har jag under de senaste dagarna haft väldigt mycket ångest över min (obefintliga) ekonomi. Då deklarationsbeskedet kom som en smäll på käften och CSN bestämt sig för att inte betala oss studenter några pengar under juni månad, stod det klart att jag endast har 1000 kronor kvar att leva på fram till 25 juli. Känns inte jätte bra faktiskt. Dock börjar jobbtimmarna ramla in och det ser ljusare ut. Problemet är bara att jag fortfarande inte får några pengar i juni. Känns inte heller bra. Men det löser sig, som det mesta har en tendens att göra (tilläggas bör att jag har som plan att hinna åka på två festivaler under denna fattigmansperiod). Är inte helt nöjd med min oförmåga att spara pengar faktiskt. PS: jag är typ klar med min slutrapport, vilket betyder att jag i stort sett har sommarlov nu. Eller ja lov och lov, jag är ledig från skolan i alla fall! Det känns bra! (bara två år kvar till examen). PPS: jag längtar tills på lördag och Dans Dakar!

Om

Min profilbild

My Fransson

Tjejen med hjärtat i Järvsö, lägenhet i Sundsvall och sambo i Hudiksvall. Har som mål att bli bra på kommunikation och PR. Brinner för bygdegårdar och framförallt den i Skålbo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela