harardittlivmy

praktik hit och dit

Publicerad 2011-11-30 16:51:20 i Allmänt,

Helgen blev inte alls som jag planerat men ack så bra ändå. Har tillbringat två dagar i Söderhamn/Hudik den här veckan. Skönt att få vara hemma med mannen och omge sig med fina vänner och deras familj. Det gör så mycket för lillhjärtat. Det blev ingen praktik på byrån jag hoppades, så nu är det bara ta nya tag och försöka hitta någonting annat som kan passa. Försöker peppa mig själv och inte se detta nej som ett nederlag. That don't kill you makes you stronger. Eller hur var det nu?


Jag och Chralie i lördags. Mitt bästa trix var att leka vid spegeln när han började bli gnällig. Funkade varje gång.



Nu ska jag laga mat och ladda för praktik sök.
Vi hörs när vi hörs.

[MyFransson]

Prioriteringar

Publicerad 2011-11-23 22:33:02 i Allmänt,

Det blev hemmagjord glass och musik från LP-spelaren igår med Frida och Eve istället för glögg. Fint var det men framförallt nostalgiskt.

Nu har jag alla fall bestämt (något sånär) planen inför den stundande helgen/veckoslutet
Torsdag: pluggdag sen hem till Hudik på kvällen. Pussa Per på pannan och vinka hejdå.
Fredag: pluggdag och hemresa till Järvsö. Adventsbak hos Sophie samt ett eller två glas vin.
Lördag: återresa till Hudik. Barnvakt åt älskade Charlie medan Hans och Malin grattar en vän. Visa lägenheten och kramas innan jag återvänder till Järvsö. kvällsaktivitet ej bestämd.
Söndag: styrelsemöte på bygdegården samt grötfest. Återvända till Hudik och pussa Per på bakis-pannan samt se sista avsnittet av Entourage. Helgen = slut.

Låter väl bra tycker ni. MEN. Det värsta med denna helg är att jag vill vara på tre ställen samtidigt. Med denna planering missar jag: julshopping på fredag med Frida och AW på Invito med folk, 80-90tals fest på lördag samt adventsmys på söndag. VARFÖR händer allt samma helg?! Jag vill vara överallt hela tiden! Det här med att prioritera är inte enkelt.

Jag får sova på saken helt enkelt. Hoppas att jag blivit klokare, eller att det kommer hända färre saker som jag vill vara med på (vore enklast för min del!).

[MyFransson]

I väntan på julen ...

Publicerad 2011-11-22 17:09:42 i Allmänt,

... men framförallt snön. Ja nog tycker jag att snön kan få ta och komma nu. Är less på detta gråa och trista väder. Inte undra på att man blir opepp på nästan allt.

Idag har jag varit produktiv. Befunnit mig i skolan från klockan 8-16. Det är så jag förtjänar en klapp på axeln. Under den tiden har jag bland annat hunnit med att: renskriva anteckningar från föreläsningar, samt bygdegårds utbildningen jag var på för någon helg sen, skickar mail till en potentiell praktikplats, hittat en artikel till den stundande uppgiften och varit på lektion. Nu fattas bara att jag ska börja plugga på riktigt så man klarar den kommande tentan.

Oturligt nog hade Starken hämtat den borr som jag tänkte låna under kvällen. Jag och Frida planerade nämligen att gå lös på mina väggar, men det får vänta till en annan gång. Vi får nöja oss med att dricka glögg och käka pepparkakor. Det blir nog fint.

[MyFransson]

Telefonfan

Publicerad 2011-11-20 12:14:46 i Allmänt,

Förkylningen har tagit ett stadigt grepp om min hälsa. Men skam den som ger sig för med hjälp av vitaminer och massor med vätska planerar jag att driva ut denna förbannade förkylning innan den kommande veckan nått sitt slut.

I fredags hade vi tacokväll hos Chris och Jennie som avslutades med dans på Allstar. Mycket trevligt, förutom den lilla detaljen att jag lyckades tappa min telefon i golvet 3 minuter innan hemgång. Istället för en liten spricka i hörnet som det tidigare var ser skärmen ut som kaos. Jag är bitter som fan men ska väl vara glad ändå eftersom det går att laga (det är endast materiella ting).

Lördagen spenderades på gamla brandstationen på en madrass. Bakfyllan gjorde sig påmind och jag, Jennie, Chris och Frida skrattade högt och mycket åt fredagens händelser och tabbar. Framåt eftermiddagen bestämde sig Per för att komma upp och hälsa på. Jag bjöd på Carbonara och bio. En alldeles utmärkt kväll för min del. Nu hänger vi i min lilla skolåda till lägenhet i väntan på att åka hem till Hudik.

PS. på lördag ska jag vara barnvakt åt min brorson för första gången <3

[MyFransson]

Vintern gör sig påmind

Publicerad 2011-11-17 18:46:12 i Allmänt,

Tisdagens resa till Stockholm var mycket trevlig, rolig och framförallt nervös. Resultatet kan jag tyvärr inte yttra mig om utan ni får hålla utkik på TV4 efter jul (en massa policys att ta hänsyn till).

Igår var jag dödstrött och missade föreläsningen (som tydligen var jätte bra) men det vare värt för att få träffa Clara och Erika en dag.

På kvällen hade vi en myskväll med Glüwine, sällskapsspel, pepparkaksdeg och urspårade diskussioner om kaniner som äter upp sina ungar. Det var riktigt skoj. Så skoj att vi planerar att göra det igen redan nästa vecka.

Idag är jag förkyld. Morgonen var tung men dagen och eftermiddagen har varit bättre. Efter en helt okej föreläsning hade vi möte med Committgruppen vars medlemmar försöker arrangera den sjukaste julfesten någonsin! Ikväll ska jag och Frida dricka glögg, äta pepparkakor med ädelost och bädda ner oss i hennes stora säng och titta på film. En kväll perfekt för mitt stundande tillstånd!

[MyFransson]

Hufudstaden

Publicerad 2011-11-15 11:16:20 i Allmänt,

Sitter i bilen med Claras pappa Micke och Erika . Vi är på väg till Alby för att kolla på Clara som ska sjunga för musiktävlingen The Voice Sverige idag . Är lite smått nervös . Mest för hennes skull men också för att ingen tycks veta vilken uppgift vi som supportrar har . Jag har hela tiden trott att vi ska sitta i publiken , men så fick jag veta att det tydligen är Claras mamma som ska sitta där , då hon absolut inte ville vara med i TV . Så detta betyder då att vi andra kommer hänga backstage och supporta från riktigt nära håll . Frågan är bara om vi kommer finnas inom TV-kamerornas "räckvidd" och hur fan ska det gå ?! Nu närmar vi oss destinationens mål , så vi hörs sen .

[MyFransson]

kärlekenärvacker

Publicerad 2011-11-11 13:24:13 i Allmänt,

Fick en liten tår i ögat när jag såg att pojkvännen bytt profilbild på Facebook. Kan tyckas löjligt, men jag tycker det är fint.


För visst är vi fina?

[MyFransson]

Mitt namn är My...

Publicerad 2011-11-09 13:52:04 i Allmänt,

...och jag är dotter, lillasyster, storasyster, svägerska, faster, flickvän, kusin, klasskompis, kollega och bra.
Jag tänkte att det kunde vara bra att veta.

Ludvig

Publicerad 2011-11-09 00:21:17 i Allmänt,

Det senaste budet, på namn till lillebror, som jag hört är Ludvig. Är det inte vackert? Jag älskar det.

Nu har jag haft en sån där riktigt bra dag igen. Först skola med en ganska skön workshop, basket med klassvännerna (träffade även Lusen&Gutta lite spontant. och vi konstaterade att det är dags för fest snart), blivit faster igen<3, haft vinkväll hos Jonas med fint sällskap samt möblerat i läggan inför den stundande ommålningen. Det är nästan så man kan tro att jag har det lite för bra just nu (nej jag klagar inte, bara konstaterar att livet är fint). Jag ber om ursäkt Chris, jag vet hur mycket du ogillar folk som skryter om sitt felfria liv, men det är faktiskt så att jag är så himla tacksam för allt jag har just nu.

Nu ska jag sova för imorgon klockan 07.15 ringer målaren på dörren. Inte coolt!

[MyFransson]

ÄNTLIGEN

Publicerad 2011-11-08 17:30:37 i Allmänt,

Äntligen har han anlänt. Fasters kotte ! Vad vi vet har han inte fått något namn, men varför stressa nu när han äntligen är här? En stabil liten kille på näsan fem kilo föddes idag runt två tiden. Faster är stolt som tuppen och mår som en Gud! Nu hoppas jag bara att hela familjen Fransson/Jansson/Jonsson också mår bra!

varm i lillhjärtat flera gånger om

Publicerad 2011-11-07 19:58:59 i Allmänt,

Ny vecka , nya tag , ny kurs , nya möjligheter . 

Helgen var nästan lite för bra för att vara sann . Först en torsdagkväll och hel fredag med familjen , mor/far/hans/malin/charlie/henke/anna&magen , sen en hel dags fest med grabbarna i Strand . Mycket trevligt men ack så jobbigt under söndagen då trevligheterna gjorde sig påminda genom huvudvärk och illamående . Att jag dessutom träffade en massa Järvsöfolk på krogen i Hudik värmde i mitt Järvsö-hjärta . Men det som värmde allra mest var att min fina , fina pojkvän vann priset som årets bästa division 4 spelare (herrar) under Hälsinglands fotbollsgala. Man blir liksom så himla stolt ♥. Extra roligt var att Ellika fick motsvarande pris på damsidan . Har jag duktiga nära och kära eller vad ?

Är åter uppe i Sundsvall och har precis kommit hem från ett storkok hemma hos Eve , som resulterade i 10 matlådor med lassange (VAR) ! Så för er som är oroliga , jag svälter inte ihjäl .

Fick igår eftermiddag höra att bror & Anna åkte in på BB . ÄNTLIGEN kommer lillebror tänkte vi alla , men tro på fan att den lilla rackaren inte har anlänt ännu . Jag väntar ju ihjäl mig här . Helgens mys med Charlie har resulterat i en ännu större längtan efter ett till brorsbarn . Kom nu !

Nä nu ska jag  sluta trycka i mig citron/lakrits glass och knata över till Malin för att kika på fotbollsgalan . Mysigt att slippa vara själv . Det är ju inte riktigt mig grej . Så vi hörs .

[MyFransson]

Om

Min profilbild

My Fransson

Tjejen med hjärtat i Järvsö, lägenhet i Sundsvall och sambo i Hudiksvall. Har som mål att bli bra på kommunikation och PR. Brinner för bygdegårdar och framförallt den i Skålbo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela