harardittlivmy

Fisken i det där vattnet

Publicerad 2012-01-17 21:51:27 i Allmänt,

Jag har nu klarat av två dagar på praktiken och jag kan inge annat än säga att jag trivs precis som fisken i det där vattnet. Eftersom jag har skrivit på ett sekretessavtal, så tänker jag inte rapportera speciellt mycket om hur jag arbetar om dagarna. Ni kommer nog snarare få veta lite mer om arbetsklimatet och mina härliga kollegor än mina arbetsuppgifter.

Jag känner mig extremt välkommen och ser fram emot resten av de här tio veckorna. Förutom att bli hedrad med en egen arbetsplats (bredvid den omtalade tummstocks-Hannes) med en egen dator, massor av kontorsmaterial, delvis ansvar för att sköta telefonväxeln har jag dessutom redan fått en massa roliga och spännande arbetsuppgifter.

Igår käkade jag middag på stan med några klassisar medan jag idag blev bjuden på köttfärssås och spagetti hemma hos familjen Larpe. Då både internet och TV (delvis) har gått i strejk har vi socialiserat oss genom att umgås och samtalat i köket. Mycket trevligt. Jag känner mig även här väldigt välkommen och trivs bra med familjen. Behöver jag säga mer än att mamman i huset bakar surdegsbröd för tillfället och planerar att bjuda på kvällsfika om cirka 20 min (<3).

Nu ska jag lägga mig i sängen under en filt och läsa lite tidningar, inredningstidningar närmare bestämt, tills fikat är klart.

(jag försöker bjuda på lite bilder men det går inge bra då de inte går att ladda upp - så ni får hålla ut tills det funkar igen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

My Fransson

Tjejen med hjärtat i Järvsö, lägenhet i Sundsvall och sambo i Hudiksvall. Har som mål att bli bra på kommunikation och PR. Brinner för bygdegårdar och framförallt den i Skålbo.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela