harardittlivmy

En vanlig väcka bah

Publicerad 2012-10-23 22:47:00 i

Måndagen ägnades åt att gotta mig i metodpraktikan med diverse uttryck som variabeltänkande, validitet, reliabilitet, positivism, hermeneuitik osv. Låter ungefär lika dödstråkigt som det är. När det sen var dags för tepaus och proppskåpet börjar leva om och kökslampan blinka, när jag körde igång vattenkokaren, fick det bli levande ljus och koka vatten på spisen. Sen kom sambon hem från jobbet och berättade att vi skulle till Sundsvall, för han hade minsann varit utan TV hela helgen - vilket inte var hållbart längre.
Det blev en kvällstur till Sundsvall, en ny TV till Per och en natt på OG.

Idag däremot har jag varit på en av de trökigaste föreläsningarna, åkt bil i många timmar för att gå på ett intressant möte tillsammans med en massa folk från bygdegårdarna i Gävleborgs län, LRF och Studieförbundet Vuxenskolan, samt suttit i en mörk lägenhet på grund av bråkig el. Ungefär så. Hörs hej!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

My Fransson

Tjejen med hjärtat i Järvsö, lägenhet i Sundsvall och sambo i Hudiksvall. Har som mål att bli bra på kommunikation och PR. Brinner för bygdegårdar och framförallt den i Skålbo.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela