harardittlivmy

Mycket nöje, hemskt lite nytta

Publicerad 2012-10-27 13:32:36 i

Plugg på förmiddagen, köra bil från Hudik till Järvsö utan vinterdäck, jobb på eftermiddag/kväll, leka bartender och mäcka ihop shotbricka efter shotbricka - ungefär så kan gårdagen beskrivas.

Idag klädde vi upp oss i våra bästa promenadkläder och tänkte ta en uppfriskande promenad i morgonkylan, men kom inte längre än till grannen där Charlie fastnade för deras traktorer, gungor, hästarna och hunden. Vi roade oss mycket och länge genom att springa mellan traktor 1, hästarna, traktor 2, hunden, traktor 3, gungorna och återigen hästarna.

Nu är det tänkt att jag ska plugga lite innan det är dags att dra på sig jobbkläderna, det bästa leendet och riva av ännu ett arbetspass - men det är ju så mycket roligare att titta på Leila när hon bakar, läsa bok för Charlie, dricka kaffe med mamma&pappa och planera en massa skojiga saker i framtiden och göra allt annat. Vi får väl se hur mycket nytta det blir gjort idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

My Fransson

Tjejen med hjärtat i Järvsö, lägenhet i Sundsvall och sambo i Hudiksvall. Har som mål att bli bra på kommunikation och PR. Brinner för bygdegårdar och framförallt den i Skålbo.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela